Winterwandeling groot succes: proficiat Femke Vanhoudt!

Winterwandeling

Van 10 januari tot en met 21 februari organiseerden we een heuse winterwandeling.  Een 5 kilometerlange wandeling in de buurt van Koersel Fonteintje werd afgewisseld met verschillende foto- en andere vragen.

En dat het afwisselend was, kunnen we wel stellen.  Het werd een wandeling in regen, sneeuw en we sloten het laatste weekend af onder een stralend lentezonnetje. Voor elk wat wils dus :-)

Met meer dan 144 deelnemende gezinnen (en dus meer dan 450 individuele deelnemers) mogen we spreken van een zeer geslaagde activiteit. Femke Vanhoudt kwam als winnares uit de bus. Proficiat Femke!

Alle deelnemers waren enthousiast en wilden absoluut deelnemen aan een nieuwe editie. Dus, tot volgende jaar op onze volgende editie van de winterwandeling!

Digitale fotozoektocht

Ook zo genoten van de winterwandeling? Doe dan zeker mee met onze nieuwe fotozoektocht. Ook deze ontdekkingstocht door Koersel is weer meer dan de moeite waard.

Meer info? Klik dan zeker op onderstaande pagina. 

Digitale fotozoektoch

De oplossingen van de winterwandeling?

Antwoorden

 

Vraag 23Vraag 22

Vraag 20

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Afwezig: Edwin, Marc, Véronique