Foto's

Geniet mee van de foto's voor en achter de schermen van het vaderdagontbijt editie 2023!
Tot volgend jaar!
De wijndegustatie was een groot succes. 24 deelnemers proefden de heerlijke wijnen, en bubbels van QWine Bibs. Valentin Engelen gaf deskundige uitleg. In totaal proefden we 13 wijnen en drie bubbels.
De tweedehandsbeurs van Gezinsbond Koersel ging door op zondag 17 oktober 2021. Het was een groot succes
De afhaalversie van ons vaderdagontbijt werd gesmaakt! Bedankt aan allen die een ontbijt hebben gekocht!
Tot 21 februari konden de kinderen foto's van hun zelfgemaakt maskers insturen. We laten jullie graag meegenieten van al de prachtige creaties. De deelnemers kregen een leuke verrassing.
2020 was een heel vreemd jaar, heel wat activiteiten werden afgelast, het contact met de gezinnen werd erg gemist. We probeerden er met z’n allen het beste van te maken en wij hopen in 2021 zo veel mogelijk de draad terug op te nemen.
Als dank voor al onze fantastische gezinnen, bezorgde de sint van de Gezinsbond een lekkere snoepzak. Omdat:
- we beseffen dat het voor alle gezinnen moeilijke tijden zijn.
- we aan jullie denken.
- we jullie lidmaatschap op prijs stellen.

Gezinsbond Beringen is de allereerste afdeling die opgericht werd in België, op 5 december 1920. Exact 100 jaar later vierden we dit 100-jarige bestaan van de Gezinsbond. Alle leden van Gezinsbond Beringen ontvingen een kaartje in de bus, waarmee ze een snoeppakket konden afhalen bij een lokale spaarhandelaar. Een delegatie van feestpieten trokken hun bondsgroen pietenpak aan en gingen langs bij een aantal speciale gezinnen (grootste gezin, jongste lid, oudste lid, jarigen op 5 december) en bij de vrijwilligers met een speciaal gebakken speculaas met Gezinsbondlogo.